Lustrumgala

Locatie: Goed bereikbaar met auto
Datum: 16 jun 00:00

Graag nodigen wij u uit, mede namens de Lustrum Commissie, voor het 4e Lustrum Gala van A.S.T.V. Chip & Charge. Al maandenlang zijn de voorbereidingen volop in gang om dit weekend tot een groot succes te maken. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 16 juni zullen we met de bus afreizen naar een nog onbekende locatie voor een super vette activiteit. Vervolgens vertrekken we naar de galalocatie voor een borrel. Vervolgens schuif je in stijl aan voor een uitgebreid diner. Na het diner zal er tot de vroege uurtjes gefeest worden. De hele avond ben je in de gelegenheid om onbeperkt te drinken. Gelukkig kun je vervolgens rollend je bed in (op de locatie), om de volgende ochtend weer aan te sluiten voor een heerlijke brunch, waarna we terugreizen naar Amsterdam.

Er zijn verschillende ticket-opties:

  • Royal: All-in ticket voor €120. Inclusief busreis, activiteit, diner, feest, overnachting & brunch.

  • Platinum: Met dit ticket heb je voor €105 alles behalve de busreis (reizen met het OV naar de locatie duurt +- 3 uur).

  • Goud: Met het gouden ticket voor €90 heb je alles behalve de busreis en activiteit.

  • Zilver: Voor €60 heb je een ticket voor het diner en het feest (exclusief overnachting).

  • Brons: Het bronzen ticket geeft je voor €35 toegang tot het feest (exclusief overnachting).

Wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk leden van Chip-Oudt aansluiten, om er een lustrumwaardig gala van te kunnen maken. Aanmelden kan bij ons of door te mailen naar lustrum@chipencharge.nl.

Wij hopen u te te zien!

Tessa, Bob & Jorinde

    Realisatie: verenigingenweb