De verenigingskalender

Vrijdag 17 augustus vindt tijdens het open toernooi de exclusieve ledenborrel plaats. Hier kun je op ons privé-dek genieten van gartis cocktails en andere vormen van vertier.

 • Kerstdiner + feest; Schrijf je in

  Update programma Chip-Oudt Kerstdiner + Kerstfeest Chip&Charge:
  18.30h Start borrel met hapjes en welkomstdrankje
  19.15h aan tafel!
  19.30h hoofdgerecht + nagerecht + 3 drankjes
  22.30h rustig vertrekken richting Kerstfeest Chip&Charge

  Kosten:
  - Chip-oudt diner: €35 euro (welkomstdrankje + voorhapjes + hoofdgerecht + nagerecht + 3 drankjes)
  - Kerstfeest Chip&Charge: €27.50 (open bar)

  Help! Ik ben geen Chip-oudt lid wat nu?
  Optie 1: Word Chip-oudt lid! Inschrijven kan via dit formulier
  Optie 2: Ga mee als introducée van een Chip-oudt lid en proef alvast aan Chip-oudt! Let op: je moet voor deze optie wel huidig lid zijn van Chip&Charge of ex-chipper. 

  Het kerstfeest van 2018 zal groter en spectaculairder worden dan alle voorgaande jaren! Hoe dat komt? De grote namen Jessica de Jonge en Hester Hopman hebben zich verbonden aan het Chip-Oudt Kerstdiner. Zij verzorgen een speciaal programma voor de leden van Chip-Oudt en hun introducees. Na het diner gaan we met zijn allen naar het Chip Kerstfeest.

  Dit is geweldig nieuws om twee redenen. Ten eerste betekent het dat we met deze namen zijn verzekerd van een spectaculair evenement. Ten tweede is het een historisch moment omdat hiermee de eerste commissie van Chip-Oudt een wapenfeit is!

  Zet je ook aanwezig in het facebook event!

  Vragen? mail naar chip.oudt@chipencharge.nl

 • Nieuwjaarsborrel

 • Het Grote Avontuur

 • Spetter, Spatter, Spater


  Lieve vrinden van Chip-Oudt,

  Op zondag 19 mei staat het leukste uitbrak-evenement van het jaar op het programma. 'Spetter Spatter Spater' brengt ons in zomerse sferen in de vorm van een boottocht door het prachtige Amsterdam! Voor het luttele bedrag van 25 euro ben jij hier bij. Uiteraard zullen de dranken en hapjes geheel verzorgd zijn. De opstaplocatie zal later worden bekendgemaakt. We zien jullie met veel plezier op de 19e!

  Liefs, 
  de Spetter Spatter Spater-cie

 • Chip & Charge gala

 • Chip-Oudt padel toernooi

  Op zaterdag 22 juni staat weer het leukste en sportiefste evenement van het jaar gepland; Het Chip Oudt Padeltoernooi 2019.

 • Exclusieve Ledenborrel

  Realisatie: verenigingenweb